V úterý 7. 5. 2024 znovuzrozený divadelní spolek pod vedením Mgr. Petry Neumann Tomanové a Tomáše Černého uvedl premiéru francouzského představení Rodinná porada od Amandy Sthers a Morgan Spillemaecker. Herci pilně od října minulého roku nacvičovali tuhle hru, aby vám ji mohli nyní předvést. Spolek se od minulých let zcela proměnil a na pódiu dnes můžete vidět zbrusu novou sestavu z 2. A a 2. B. Představili se vám: Aleš Blažek v roli Florenta, Denis Bezděk ztvárnil Bena, Eliška Halamová velmi dramaticky zahrála Fanny a Hanka Martinková & Adéla Halaštová se střídají v roli matky. Na dopolední představení jsme pozvali 1. až 3. ročníky naší školy a doufáme, že se jim představení líbilo.
Tímto bychom taky chtěli poděkovat našim osvětlovačům – Amálce Bittnerové a Viky Macíčkové z 2. B – za velkou ochotu při připravování představení.

Adéla Halaštová (2. A)

Studentské divadelní představení Rodinná porada je součástí školního preventivního projektu Komunikuj a respektuj. Tento projekt je spolufinancován MSK v rámci dotační výzvy Podpora aktivit v oblasti prevence rizikových projevů chování u dětí a mládeže pro školní rok 2023/2024.