Stejně jako v předešlém školním roce jsme se i letos spolu s 2. B a rodiči rozhodli pomoci potřebným. Zakoupili jsme 15 nocleženek (https://charitanj.cz/o-nas/sluzby/nocleharna/), které lidem bez domova umožní přespat v noclehárně, najíst se a potkat se s pracovníky, kteří jsou jim plně k dispozici a pomáhají jim vrátit se do normálního života.
Dále jsme podpořili Tříkrálovou sbírku (https://www.trikralovasbirka.cz/) a taktéž nám nebyl lhostejný osud mladé slečny ze severní Moravy (https://www.donio.cz/pomoc-pro-lil-se-vzacnym-onemocnenim?fbclid=IwAR15_kiWWrF-WQ8XkyayCg2wgwJSmJEHHd7n8_aKqWW0OVT40xXfg3rs_74).
Tento příspěvek nepíši proto, aby nás někdo obdivoval nebo abych se tady chlubila. Jen mě napadlo, že by třeba někdo taktéž mohl mít chuť pomoci a přispět na dobrou věc. Každá koruna se počítá. A jak já s oblibou říkám, pořád se máme moc dobře a mnohdy si toho ani nevážíme.
Předem děkuji všem, kteří konají dobro, a i kdyby jen malinkým dobrým skutkem vykouzlili úsměv na tváři těch druhých, je to krásný krok k lepšímu životu nás všech.
Přeji vám požehnaný rok 2024 prožitý ve zdraví, lásce, pohodě a radosti.

             s vděčností za vše dobré, co nám život dává Petra Neumann Tomanová